ammoniummetawolframaat(AMT)

ammoniummetawolframaat(AMT)

Ammoniummetawolframaat (AMT) is een belangrijke tussenproducten met wolfraam hydrometallurgische werkwijze is geelachtig witte kristallen. De oplosbaarheid is de grootste in de wolfraam verbindingen die groter is dan 300 g WO 3 / 100ml H 2 O (in 25 ℃).

Zuurneutralisatiegetal is een werkwijze voor de bereiding deeltraject ammonium wolframaat, kan organisch zuur (bv mierezuur, azijnzuur, citroenzuur, melkzuur, etc.) kunnen ook anorganisch zuur (bijvoorbeeld, salpeterzuur gebruikt, etc. ). Organisch zuur is gemakkelijk en eenvoudig te bedienen, maar de prijs is duurder, de kosten is een groot nadeel. Anorganisch zuur, salpeterzuur acidis makkelijk te krijgen en goedkoop, opgesteld door salpeterzuur is eenvoudig technologie en apparatuur, zodat het de aandacht van mensen en krijgen industriële toepassingen.

Ammoniummetawolframaat kan worden vervaardigd in verschillende werkwijze, meestal vervaardigd uit ammoniumparawolframaat (APT) van Chinatungsten Online. Ammoniummetawolframaat is kortgesloten voor AMT. De inhoud van WO3 van AMT is meer dan 90,00% en 91,00%. Het lijkt wit kristallijn poeder, ziet eruit als ammoniumparawolframaat, maar niet oplosbaar in water. Ammoniummetawolframaat wordt veel gebruikt in de aardolie-industrie, keramische industrie, brandwerende en kan worden gebruikt als materiaal voor metaal wolfraam, wolfraam legering en ect ..